6 Şubat 2013 Çarşamba

Eski Beşiktaşlı sokakta kaldı!

Eski Beşiktaşlı sokakta kaldı!..


ONUR DİNÇER / SKORER ÖZEL- NBA’in efsane basketbolcusu Allen Iverson evsiz kaldı. Son olarak 2010-2011 sezonunda Türkiye’de Beşiktaş forması giyen ve sonrasında başka takımda oynamayan 37 yaşındaki basketbolcunun borçları yüzünden satışa çıkarılan evi dün satıldı.
ABD’li basketbolcunun geçtiğimiz Aralık ayında borçları nedeniyle satılacağı duyurulan Atlanta’daki evinin dün resmen satıldığı bildirildi. Iverson’ın 1.2 milyon dolarlık mortgage yükümlülüğünü yerine getirmediği için ipoteklenerek açık artırma yoluyla satışa sunulan lüks evinin dün 2.5 milyon dolara banka tarafından geri alındığı ifade edildi. Evin gerçek değeri 4.5 milyon dolar olarak gösteriliyor..


Müslüm gürses son durumu nasıl

En Güncel son dakika haberleri, Tarafsiz , Haberin Adresine yönlendiriliyorsunuz...
Müslüm Gürses Son durumu nasıl?Müslüm Gürses`in Son sağlık durumu,Doktorlardan `Müslüm Gürses Öldü` Haberlerine Cevap (Son Sağlık Durumu)



Müslüm Gürses öldü mü?, Müslüm Gürses'in son sağlık durumu nasıl,Müslüm Gürses ne hastası?, Müslüm Gürses ne zaman taburcu olacak?

Müslüm Gürses öldü mü açıklaması, Müslüm Gürses neden hastanede, Müslüm gürsesin en son sağlık durumu..



Aylardır yoğun bakımda yatan Müslüm Gürses'in sağlık durumu hakkında çıkan spekülasyonlar bitmek bilmiyor, dün sosyal medyada çıkan Müslüm Gürses öldü haberleri sevenlerini meraklandırdı ve üzdü ama bunlara yalanlama Özge Uzundan geldi.
Müslüm Gürses Öldü mü? Ünlü sanatçı Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Müslüm Gürses de Twitter'da öldürülen ünlüler arasına girdi. Müslüm Gürses'in yaşamını yitirdiği iddiası sosyal medyayı salladı!

Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören ve doktorlarının açıklamalarına göre durumu kritik olan Müslüm Gürses'in öldüğü iddiası sosyal paylaşım sitelerinde bir anda yayıldı. "Müslüm Gürses öldü" iddiası 'Müslüm Baba' hashtag'i ile saat 01:44'de Türkiye TT Listesine girdi. Gürses'in öldüğü iddia edilen haberin kaynağı tespit edilemezken, Gürses hayranlarını ve sevenlerini rahatlatan haber Kanaltürk'te Her Sabah isimli programı hazırlayıp sunan Özge Uzun'dan geldi.

Özge Uzun ise, Müslüm Gürses'in son sağlık durumu ile ulaştığı bilgiyi Twitter hesabından şu sözlerle açıkladı:

"Arkadaşlar, hastanedeki yetkililerle konuştuk Müslüm Gürses'in sağlık durumu stabil, tedavisi sürüyor. Lütfen diğer haberlere itibar etmeyin"